Acasa Tractari turisme Tractari camioane Tractari autoutilitare Asistenta rutiera Servicii mobile Urmarire GPS Formular asistenta
Recuperare 24/24
Autotractari ofera servicii de recuperare, tractare si/sau remorcare pentru autoturisme si motociclete. Firma noastra dispune de un dispecerat comun pentru preluarea solicitarilor de tractari, in regim non-stop 24/24, 7 zile din 7, reunind un numar mare de firme partenere selectionate ce si-au aratat competenta in numeroasele solicitari rezolvate sub indrumarea noastra.
Oferim servicii si in situatii ca de exemplu: masina ajunge in apa, rau sau lac, si trebuie extrasa si transportata conform solicitarii clientului.
Acest serviciu presupune transportul catre un atelier service sau parcul propriu al autoturismului sau motocicletei. Echipa de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autoturismul/motocicleta avariata.
Aceste operatiuni se vor realiza in deplina siguranta de catre personal profesionist, specializat in transportul de motociclete. Tractarea se realizeaza cu autovehicul specializat in transportul de motociclete noi, accidentate, avariate sau cu alte probleme tehnice.
Servicii premium
AutoTractari ofera servicii de transport PREMIUM pentru clientii sai. Acestea constau in autovehicule cu pret mai mare de 100.000 de Euro oferind seriozitate maxima, incredere si responsabilitate.
Pana in prezent am transportat cu succes autovehicule marca Lamborghini, Ferrari, Mercedes SLR Mclaren, Rolls Royce, Porche Carreta GT, Ruf CTR3 si multe altele asemanatoare. Mentionam ca soferii nostri sunt specializati in astfel de transporturi, avand minim de 3 ani de experienta, caziere curate, fiind persoane care inspira incredere.
Camioanele cu care se executa transportul autovehiculelor de lux beneficiaza de asigurari de tip CARGO CMR cu valoare de pana la 450.000 de Euro.