Acasa Tractari turisme Tractari camioane Tractari autoutilitare Asistenta rutiera Servicii mobile Urmarire GPS Formular asistenta
Rapid si eficient
Autotractari ofera servicii rapide si eficiente pentru asistenta rutiera in cazuri minore cum ar fi descarcarea acumulatorului, schimbarea pneurilor, probleme tehnice de mica amploare care sa nu necesite service si pot fi rezolvate la fata locului.
Interventia se va face in cel mai scurt timp posibil dupa ce ne-ati la cunostinta problema dumneavoastra. Compania noastra dispune de resurse mai mult decat suficiente pentru a rezolva orice problema survenita. Dispunem de doua autospeciale echipate corespunzator si o echipa de specialisti in domeniu.
Autotractari este partenerul tau ideal dispus sa iti ofere sprijin in orice moment si orice situatie. Nu aveti decat sa apelati la noi si sa va lasati problemele in grija noastra, cu experienta noastra va vom ajuta in cel mai scrurt timp.
Acest serviciu presupune transportul catre un atelier service sau parcul propriu al autoturismului sau motocicletei. Echipa de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autoturismul/motocicleta avariata.
24/24
Operatiunile se vor realiza in deplina siguranta de catre personal profesionist, specializat in transportul de motociclete. Tractarea se realizeaza cu autovehicul specializat in transportul de motociclete noi, accidentate, avariate sau cu alte probleme tehnice.
Serviciul Asistenta este disponibil 24h/24, 7 zile/7, 365 de zile pe an, asigura acoperire nationala, dispunand de peste 70 de echipaje de interventie, dotate cu echipamente de diagnosticare si interventie specifice.
Pe toata durata interventiei operatorul va tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de interventie va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei. Operatorii nostri sunt instruiti si au abilitatea de a mobiliza tehnic, imediat personalul de asistenta in situatii de urgenta, furnizand astfel servicii de calitate in orice situatie creata.
Echipajul de asistenta rutiera va ajunge in 0,5 ore in zonele unde sunt localizate autovehiculele de interventie si 1,5 ore in orice alta zona din Romania in functie de conditiile de trafic, conditiile meteo, tipul autovehiculului avariat si de locul producerii evenimentului rutier.