Autotractari functioneaza pe baza unui dispecerat comun care preia comenzile si solicitarile dumneavoastra timp de 24/24 ore si 7 din 7 zile si reuneste un numar mare de firme de acelasi profil cu al nostru, firme atent selectionate si care au dovedit pana acum profesionalismul si competenta lor.

 

0742 333 400
0372 666 400
0723 566 400


 

Asistenta rutiera

Autotractari ofera servicii rapide si eficiente pentru asistenta rutiera in cazuri minore cum ar fi descarcarea acumulatorului, schimbarea pneurilor, probleme tehnice de mica amploare care sa nu necesite service si pot fi rezolvate la fata locului.


Echipele noastre va stau 24 de ore din 24 la dispozitie pentru a va ajuta sa depasiti orice inconvenient care va poate da peste cap planurile de afaceri sau vacanta.


Interventia se va face in cel mai scurt timp posibil dupa ce ne-ati la cunostinta problema dumneavoastra. Compania noastra dispune de resurse mai mult decat suficiente pentru a rezolva orice problema survenita. Dispunem de doua autospeciale echipate corespunzator si o echipa de specialisti in domeniu.


Autotractari este partenerul tau ideal dispus sa iti ofere sprijin in orice moment si orice situatie. Nu aveti decat sa apelati la noi si sa va lasati problemele in grija noastra, cu experienta noastra va vom ajuta in cel mai scrurt timp.


Serviciul Asistenta este disponibil 24h/24, 7 zile/7, 365 de zile pe an, asigura acoperire nationala, dispunand de peste 70 de echipaje de interventie, dotate cu echipamente de diagnosticare si interventie specifice.


Pe toata durata interventiei operatorul va tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de interventie va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei. Operatorii nostri sunt instruiti si au abilitatea de a mobiliza tehnic, imediat personalul de asistenta in situatii de urgenta, furnizand astfel servicii de calitate in orice situatie creata.


Echipajul de asistenta rutiera va ajunge in 0,5 ore in zonele unde sunt localizate autovehiculele de interventie si 1,5 ore in orice alta zona din Romania in functie de conditiile de trafic, conditiile meteo, tipul autovehiculului avariat si de locul producerii evenimentului rutier.


 • Tractari AUTO
  Lucrari executate.
 • Tractari AUTO
  Lucrari executate.
 • Tractari AUTO
  Lucrari executate.
 • Tractari AUTO
  Lucrari executate.
 • Tractari AUTO
  Lucrari executate.
 • Tractari AUTO
  Lucrari executate.
 • Tractari AUTO
  Lucrari executate.
Imaginea din

Service tractare auto